Opret og håndter din kontaktliste i Firefox Hello

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

I Firefox Hellos Kontotilstand kan du oprette og håndtere en kontaktliste, så du kan foretage opkald direkte til andre med en Firefox-konto.

Læs om at foretage opkald uden at logge ind i artiklen Firefox Hello - Foretag video- og lydopkald over internettet

Tilføj og håndter dine kontakter

1. Klik på knappen Hello hello button. (Kan du ikke se knappen? Læs artiklen Hvor er knappen Firefox Hello?)
  2. Klik på Log ind eller tilmeld dig, og vælg så at logge ind eller at oprette en Firefox-konto.
  3. Når du er logget ind, kan du klikke på fanebladet med kontakter for at se din liste med kontaktpersoner.
    contacts tab hello
  4. Klik på knappen Ny kontakt for at tilføje kontakter én ad gangen, eller klik på knappen Importer for at tilføje kontakter fra Google.
  5. For at redigere, blokere eller slette en kontakt, skal du klikke på pilen på den grønne knap ved siden af et navn og så vælge en af valgmulighederne.
manage hello contacts

Start en video eller stemmesamtale

For at foretage et opkald i din kontaktliste kan du klikke på opkaldsknappen ved siden af navnet, eller du kan klikke på rullemenuen og enten vælge video eller stemmeopkald.

hello call contact