Nyt i Firefox Focus til Android (Version 4.1)

Revisionsinformation
  • Revision id: 160111
  • Oprettet:
  • Lavet af: Oscar
  • Kommentar: Oversættelse fra Engelsk til Dansk
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Version: 4.1

Udgivelsesdato: 24. marts 2018

Her er de nyeste ændringer du vil se i Firefox Focus:

• Vi har forbedret måden Firefox Focus arbejder med sider der er åbenet i andre apps. Når du indlæser en hjemmeside i en anden app, kan du nemt dele faner med Firefox Focus genmmem "Share" muligheden i menuen eller i fanens værktøjslinje.
    Sæt Firefox Focus til din standard browser først, for at se de nye forbedringer.
  • Firefox Focus viser nu lås ikoner I addresse linjen, som viser om hjemmesiden er sikkert og om det er sikkert at indsende private oplysninger.