Nyheder i Firefox til iOS (version 109)

Velkommen til en ny version af Firefox til iOS (version 109). Udgivelsen indeholder blandt andet følgende fejlrettelser og forbedringer:

Funktioner:

Rettede fejl:

• Når man sletter et inaktivt faneblad scrolles tilbage til begyndelsen af listen over inaktive faneblade.
  • Brugere kan ikke fjerne genvejen til startsiden.
  • Panelet med senest lukkede websteder er ikke tilgængeligt efter et faneblad er blevet lukket.
  • Fastgjorte faneblade vises ikke på siden Nyt faneblad.

Vi håber, at du bliver glad for denne nye version. Tak for, at du bruger Firefox og støtter Mozillas mission for at skabe et internet, der er sikkert, inkluderer alle og beskytter brugernes privatliv.