Kopier og indsæt tekst i Android

I Firefox til Android kan du let kopiere og indsætte tekst. Denne artikel viser dig, hvordan det gøres.

1. Tryk og hold på et ord på en webside eller i et indtastningsfelt for at markere det.

Select word
  2. Træk i markørene for at markere den tekst, du vil kopiere.

Select sentence
  3. Tryk igen på den valgte tekst for at kopiere teksten til udklipsholderen. En meddelelse vil fortælle dig, at teksten er blevet kopieret.

Clipboard message
  4. Tryk og hold på det indtastningsfelt, hvor du vil indsætte teksten. Knappen Indsæt eller en menu-valgmulighed vises.

paste
  5. Tryk på Indsæt. Teksten fra udklipsholderen indsættes i indtastningsfeltet.

paste text

Firefox til Android understøtter ikke kopier og indsæt i din version af Firefox til Android, funktionen findes i nyere versioner.

I Firefox til Android kan du let kopiere og indsætte tekst direkte fra en webside. Denne artikel viser dig, hvordan det gøres.

1. Tryk og hold på et ord på en webside for at markere det.
  2. Træk i markørerne for at markere den ønskede tekst.
    select text android
  3. Tryk på kopier-ikonet på værktøjslinjen øverst på skærmen:
    copy android
  4. Tryk på feltet, hvor du ønsker at indsætte teksten. Det kan være adressefeltet eller et hvilket som helst tekstfelt.
  5. Tryk på indsæt-ikonet på værktøjslinjen.
    paste android

Den kopierede tekst vil blive indsat i feltet.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKsMIv