Kopier og indsæt tekst i Android

I Firefox til Android kan du let kopiere og indsætte tekst direkte fra en webside. Denne artikel viser dig, hvordan det gøres.

1. Tryk og hold på et ord på en webside for at markere det.
  2. Træk i markørerne for at markere den ønskede tekst.
    select text android
  3. Tryk på kopier-ikonet på værktøjslinjen øverst på skærmen:
    copy android
  4. Tryk på feltet, hvor du ønsker at indsætte teksten. Det kan være adressefeltet eller et hvilket som helst tekstfelt.
  5. Tryk på indsæt-ikonet på værktøjslinjen.
    paste android

Den kopierede tekst vil blive indsat i feltet.

For at benytte den nyeste udgave af denne funktion skal du bruge Android 6 eller nyere.

I Firefox til Android kan du let kopiere og indsætte tekst direkte fra en webside. Denne artikel viser dig, hvordan det gøres.

1. Tryk og hold på et ord på en webside for at markere det.
  2. Træk i markørerne for at markere den ønskede tekst.
  3. Tryk på kopier-ikonet på værktøjslinjen øverst på skærmen.
  4. Tryk og hold på feltet, hvor du ønsker at indsætte teksten, indtil en værktøjslinje åbnes. Det kan være adressefeltet eller et hvilket som helst tekstfelt.
  5. Tryk på indsæt-ikonet på værktøjslinjen.

Den kopierede tekst vil blive indsat i feltet.