Kan ikke modtage meddelelser

Denne artikel hjælper med fejlfinding, hvis du har problemer med at modtage meddelelser. Hvis du har problemer med at sende meddelelser, så læs denne artikel: Kan ikke sende meddelelser.

Er din konto sat rigtigt op?

Klik på menuen FunktionerRediger > Kontoindstillinger på menulinjen øverst i Thunderbird-vinduet, eller klik på menuknappen New Fx Menu , peg på IndstillingerIndstillinger, og klik så på Kontoindstillinger for at åbne vinduet Kontoindstillinger. Klik herefter på Serverindstillinger i venstre side af vinduet. Indstillingerne for indgående server findes øverst på højre side.

Din internetudbyder kan give dig de oplysninger, der skal anføres i felterne (formentlig på deres websted). Kontrollér, at du har skrevet de rigtige oplysninger i felterne.

Læs også artiklerne:

Holdt du pludselig op med at modtage meddelelser? Virkede det tidligere?

• Kontrollér status hos din internetudbyder. (Mange internetudbydere har statusinformationer på deres websted.) Det kan være, de har tekniske problemer.
  • Hvis din internetudbyder tilbyder webmail, kan du prøve at logge ind der for at se dine meddelelser. Hvis du kan se dine meddelelser der, hænger problemet formentlig sammen med opsætningen af kontoen.
  • Hvis du ikke kan logge ind på din webmail, kan det skyldes, at din adgangskode er blevet ændret. Hvis det er tilfældet, skal din adgangskode også ændres i Thunderbird. Du ændrer din adgangskode således:
    • Klik på menuen Funktioner øverst i Thunderbird-vinduet, og vælg Indstillinger Klik på menuen Thunderbird i menulinjen, og vælg IndstillingerKlik på menuen Rediger øverst i Thunderbird-vinduet, og vælg Indstillinger. Eller klik på menuknappen New Fx Menu fx57menu , og vælg IndstillingerIndstillinger.
    • Klik på knappen Sikkerhed, klik på fanebladet Adgangskoder, og klik så på knappen Gemte adgangskoder….
    • Markér den pågældende konto, og klik på knappen Fjern.
    • Genstart Thunderbird. Du vil nu blive bedt om at indtaste adgangskoden til kontoen, indtast den nye adgangskode.
  • Hvis du har opdateret Thunderbird for nylig, kan Firewallen i dit sikkerhedsprogram have blokeret den nye versions adgang til internettet. Når det sker, kan mailmapperne i en IMAP-konto også forsvinde. Du kan finde nogle grundliggende informationer om antivirus-programmer og deres kendte, dårlige samspil med Thunderbird her.

Fjern Thunderbird fra din firewalls liste med betroede eller kendte programmer, og føj så Thunderbird til listen manuelt (eller når du bliver spurgt, om du vil lade Thunderbird få adgang til internettet). Ellers, læs dokumentationen til dit sikkerhedsprogram / firewall / antivirus-program for vejledning i, hvordan du giver et program adgang til internettet.

Modtager du nogle meddelelser men ikke andre?

• Har din internetudbyder et spamfilter, der holder nogle meddelelser tilbage eller sletter dem fra serveren?
  • Har du meddelelsesfiltre i Thunderbird, der placerer meddelelserne i forkerte mapper?
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, Stegemüller. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.