Hvordan skjules fanebladslinjen, når jeg kun har ét faneblad

Bemærk: Denne artikel gælder ikke din version af Firefox.

Firefox har ikke længere en indstilling til at skjule fanebladslinjen, når du har kun ét faneblad, men du kan hente en tilføjelse, der kan gøre det.

1. Besøg Hide Tab Bar With One Tab på webstedet med tilføjelser.
  2. Klik på knappen Føj til Firefox for at hente tilføjelsen.
  3. Klik på knappen Installer nu, når du bliver spurgt, for at starte installationen.
  4. Afslut ved at trykke på knappen Genstart nu. Dine åbne faneblade vil blive gemt og gendannet efter genstarten.

Nu vil fanebladslinjen automatisk blive skjult, når du kun har ét faneblad.

Del denne artikel: http://mzl.la/1alDlVM