Hvordan ser jeg, hvilken version af Firefox OS jeg har?

Revisionsinformation
  • Revision id: 73625
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Ændret billede med dansk titel tilbage til den engelske titel + gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Nogle af vores hjælpeartikler referer til forskellige versioner af Firefox OS, og du undrer dig måske over, hvilken version du har. Bare rolig, det er let at finde ud af:

1. Åbn app'en Indstillinger på din enhed.
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, og vælg Enhedsinformation.

Device info
  3. På skærmen Enhedsinformation, kig efter afsnittet Program.
    • Firefox OS 1.0.1.0 betyder at du har version 1.0.1
    • Firefox OS 1.1.0.0 betyder at du har version 1.1

Du kan læse mere om at opdatere din enhed i artiklen Hvordan søger jeg efter Firefox OS-opdateringer og installerer dem?