Hvordan ser jeg, hvilken version af Firefox OS jeg har?

Revisionsinformation
  • Revision id: 67592
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Dansk oversættelse og screenshot på dansk
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Nogle af vores hjælpeartikler referer til forskellige versioner af Firefox OS og du undre dig måske over hvad version du har. Fortvivl ikke, det er let at finde. Sådan her:

1. Åbn Indstillinger app på din enhed.
  2. Scroll ned til Enhed afsnittet og vælg Enhedsinformation.
    Billedet "Firefox OS 2.1 Indstillinger Enhedsinformation" findes ikke.
  3. På Enhedsinformation skærmen, kig efter Program version.
    • Firefox OS 1.0.1.0 betyder at du har version 1.0.1
    • Firefox OS 1.1.0.0 betyder at du har version 1.1

For information om at opdatere din enhed, se Hvordan søger jeg efter Firefox OS-opdateringer og installerer dem?