Opret en genvej til en webside i Android

I Firefox kan du oprette genveje på startskærmen i Android, så du hurtigt kan få adgang til dine favorit-websider. I stedet for at skulle åbne Firefox og skrive webadressen kan du blot trykke på genvejen på din startskærm.

Sådan gør du:

1. Åbn Firefox til Android og besøg den ønskede webside.
    android shortcut 1
  2. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Side.
    android shortcut 2
  3. Tryk på Føj til startskærmen.
    android shortcut 3
  4. Din genvej skulle nu blive vist på startskærmen.
    android shortcut
Tip: Som standard vil en genvej på startskærmen få navn efter websidens titel. Hvis du vil have et andet navn på din genvej, så opret først et bogmærke til siden. Åbn startsiden Bogmærker i din Firefox, tryk og hold på bogmærket, og vælg så Rediger. Skriv det ønskede navn i feltet Navn, og tryk så på OK. Tryk og hold herefter på bogmærket, og vælg så Føj til startskærmen.