Hent billeder og filer i Firefox til iOS

Denne artikel viser en kommende version af Firefox til iOS, så din version kan se anderledes ud. Opdater om et par uger for at få de omtale funktioner.

Firefox gør det nemt at hente billeder og PDF-filer på din iPhone eller iPad. Panelet Hentninger på startsiden i Firefox gør det nemt at finde de hentede filer igen.

Hent filer

1. Tryk på et link til at hente filen på webstedet. Du får nu mulighed for at hente filen. Du kan også trykke og holde nede på et link for at hente en fil
  2. Tryk på knappen Hent nu i den dialog-boks, der vises i bunden af din skærm.
    download prompt ios
  3. En statuslinje viser nu, hvor langt din filhentning er kommet. Tryk på X til højre for statuslinjen for at afbryde filhentningen.
  4. Når din filhentning er afsluttet, så vises knappen Hentninger.

Se hentede filer senere

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på 57 library icon Dit arkiv
  3. Tryk på ikonet Hentninger download icon 57.

Del eller slet en hentet fil

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på 57 library icon Dit arkiv
  3. Tryk på ikonet Hentningerdownload icon 57.
  4. Stryg til venstre på den fil, du vil dele eller slette. Du får nu vist knapperne Del og Slet