Flash er som standard blokeret på nogle sider

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.
Flash-plugin'et kan give problemer med sikkerhed, hastighed og stabilitet på visse websider. For at give dig en mere sikker, hurtig og stabil oplevelse, når du browser, blokerer Firefox automatisk Flash på websider, der potentielt kan give problemer.

Hvilke slags websider står på Firefox' blokeringsliste?

Firefox blokerer Flash på følgende sider:

• Websider der er indlejret i andre websider.
  • Sider der bruger unødvendige plugins. Hvis en populær webside ikke behøver Flash for at blive vist ordentligt, vil Flash automatisk blive blokeret for at give dig en hurtigere og bedre oplevelse, når du browser.
Du kan finde mere information om blokering af domæner på siden Blocking by Domain på Mozilla Developer Network.

Aktivér Flash

Nogle websider kræver Flash for at blive vist ordentligt. Her kan du se, hvordan du aktiverer Flash.

Dette anbefales ikke, da det kan give problemer med sikkerhed og stabilitet.
  1. Klik på menuknappen new fx menu .
  2. Klik på Tilføjelser
  3. Klik på Plugins.
  4. Find Flash på listen, og klik på IndstillingerIndstillinger.
  5. Fjern markeringen af Bloker farligt og forstyrrende Flash-indholdBloker farligt og påtrængende Flash-indhold.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, bente-da. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.