Flash 11.3 indlæser ikke video i Firefox

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox-brugere, som har installeret Flash 11.3 og RealPlayer, har rapporteret, at Flash-videoer og -spil på websteder som Facebook og YouTube kan se sorte, hvide eller grå ud og aldrig afspille. Det kan rettes ved at opdatere til seneste version af RealPlayer.

Bemærk: Denne artikel gælder kun Windows og Mac.

Opdater RealPlayer

1. Hent den seneste version af RealPlayer fra real.com
  2. Dobbeltklik på det hentede installationsprogram, og følg vejledningen.

Del denne artikel: http://mzl.la/179eZLy