Firefox virker ikke længere i nogle versioner af Windows XP

Firefox 3.6.28 og Firefox 12 er de sidste versioner af Firefox, som virker med den originale Windows XP og Windows XP Service Pack 1. De vil ikke blive opdateret med sikkerheds- og stabilitetsforbedringer. For at holde din computer og dine personlige informationer sikre anbefaler vi dig at opdatere til Windows XP Service Pack 3 (hvilket er gratis), og at du derefter installerer den seneste Firefox. Denne artikel gennemgår dine muligheder for at opdatere.

Bemærk: Denne artikel gælder kun til Windows.
Advarsel: Firefox 3.6 og Firefox 12 indeholder kendte sikkerhedshuller, som en hacker kan bruge for at få adgang til din computer. Følg anbefalingerne herunder for at holde din computer og dine personlige informationer sikre.

Mulighed 1: Opdater gratis til Windows XP Service Pack 3 (anbefalet)

Service Pack 3 er en gratis opdatering fra Microsoft til gamle versioner af Windows XP. Det er den mest sikre løsning at installere denne opdatering, så du får mulighed for at køre den seneste og bedste Firefox.

1. Læs mere hos Microsoft.
  2. Opdatér Firefox

Mulighed 2: Skift til Opera

Hvis du ikke kan opdatere Windows, kan du i stedet skifte til den seneste version af webbrowseren Opera.

Advarsel: Forsat brug af den originale Windows XP og Windows XP med Service Pack 1 eller Service Pack 2 supporteres ikke længere af Microsoft og indebærer en betydelig sikkerhedsrisiko.