Firefox Sundhedsrapport fortæller, at din browser kører langsommere end normalt

Firefox Sundhedsrapport har fortalt dig, at din browser kører langsomt. En hurtig løsning kan være at nulstille Firefox. Bare rolig, når du nulstiller Firefox, så gemmes alle dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder, cookies og data til autofuldførelse af webformularer. Sådan nulstiller du Firefox:

1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke kan finde knappen Nulstil Firefox i din version af Firefox, kan du i stedet foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil. Vejledning til oprettelse af en ny profil.

Hvis Firefox sundhedsrapport fortæller, at din browser kører langsomt, så prøv funktionen Nulstil ved at klikke på denne knap: Nulstil Firefox.

Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden Teknisk information. Skriv about:support i adressefeltet.

Funktionen Nulstil fjerner tilføjelser, mens dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder, cookies og automatisk udfyldte webformularer bevares.

Bemærk: Nulstilling vil fjerne alle dine udvidelser og temaer, så du selv skal geninstallere dem, du vil beholde. Skriv evt. navnene ned på udvidelser/temaer, før du nulstiller.
Tip: Vil du læse mere om at nulstille Firefox, før du prøver det? Så læs artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer
Tip: Du kan læse mere om forbedring af langsom opstartstid i artiklen Firefox er lang tid om at starte.