Firefox Sundhedsrapport fortæller, at din browser kører langsommere end normalt

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Denne artikel gælder for Firefox version 58 og ældre versioner. Firefox sundhedsrapport er blevet erstattet af siden Telemetry-data (about:telemetry). Læs artiklen Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox for mere information.

Hvis Firefox sundhedsrapport fortæller, at din browser kører langsomt, så prøv funktionen Nulstil. Funktionen Nulstil fjerner tilføjelser, men gemmer væsentlige data som fx dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder, cookies og data til automatisk udfyldning af webformularer.

Bemærk: Nulstilling vil fjerne alle dine udvidelser og temaer, så du selv skal geninstallere dem, du vil beholde. Skriv evt. navnene ned på udvidelser/temaer, før du nulstiller.

Sådan fungerer funktionen:

1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.

Tip: Vil du læse mere om at nulstille Firefox, før du prøver det? Så læs artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer
Tip: Du kan læse mere om forbedring af langsom opstart i artiklen Firefox er lang tid om at starte.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.