Firefox OS, kontaktinformation til teleoperatører

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Hvis du har brug for hjælp til eller service af din Firefox OS-enhed, eller hvis en app-udvikler ikke kan hjælpe dig, så kontakt den teleoperatør, du købte din Firefox OS-enhed af.

Der er endnu ingen teleoperatører i Danmark, der sælger Firefox OS-enheder.

Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel: Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.