Eksporter bogmærker til Safari

Du kan eksportere dine Firefox-bogmærker til andre browsere. Denne vejledning viser dig, hvordan du eksporterer Firefox-bogmærker og importerer dem i Safari.

Bemærk: Denne artikel gælder til Mac. Safari-browseren fås ikke til Linux, og der udvikles ikke længere på Safari til Windows.

Eksportér bogmærker fra Firefox

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Bogmærker og historik, og klik så på Eksporter bogmærker til HTML....
    Eksporter_bogmaerker
  3. Vinduet Eksporter bogmærkefil åbnes. Vælg et sted at gemme filen, der som standard hedder bookmarks.html. Skrivebordet er normalt et godt sted, men ethvert sted der er let at huske kan bruges.
  4. Klik på knappen Gem. Vinduet Eksporter bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Bogmærker og historik.

Dine bogmærker er nu blevet eksporteret fra Firefox. Følg næste afsnit for at importere dem i Safari.

Importér bogmærker i Safari

1. Start Safari
  2. Klik på menuen Arkiv i menulinjen, klik på Importer fra og vælg HTML-bogmærkearkiv.

3. Find filen med de eksporterede bogmærker fra Firefox, og klik på Importer.