Certifikat-advarsler i Firefox til iOS

Firefox beskytter som standard dine data ved at advare dig, hvis forbindelsen til et websted ikke er sikker. Hvis du er sikker på, at du gerne vil besøge et potentielt usikkert websted, tilbyder Firefox dig nu mulighed for at ignorere advarslen på din iOS-enhed.

Gør kun dette på websteder, du har tillid til.
  1. Tryk på knappen Avanceret på advarselssiden.
    advanced cert error ios
  2. Tryk på Besøg webstedet alligevel.
    override cert ios 4.0
Hvis du fremover vil undgå certifikat-advarsler på det pågældende websted, så kontakt webstedets ejer, og bed dem om at få rettet problemerne med deres certifikat.