Beskyttelse mod sporing i Firefox til Android

Sporing hentyder normalt til indsamling af en persons browsing-data over flere forskellige websteder. Firefox til Androids beskyttelse mod sporing bruger en liste, som vedligeholdes af Disconnect, til at identificere og blokere dem, som sporer.

Du kan læse mere om listen og Disconnects metoder på Disconnects websted. Du kan læse mere om Firefox til Androids brug af lister til sporingsbeskyttelse på vores wiki-side.

Beskyttelse mod sporing i privat browsing

Når du åbner et faneblad med privat browsing i Firefox til Android, er beskyttelse mod sporing som standard aktiveret.

Når Firefox til Android blokerer sporing, vises et skjold-ikon tracking protection icon fxos i adressefeltet.

tracking protection 57 tracking protection icon 42

Sådan deaktiverer du beskyttelse mod sporing for et enkelt websted

Hvis du vil slå beskyttelse mod sporing fra på det aktuelle websted, så følg disse trin:

1. Tryk på skjoldikonet tracking protection icon fxos i adressefeltet for at åbne kontrolcentret.
  2. Tryk på knappen Deaktiver beskyttelse.
  3. Når beskyttelse mod sporing er deaktiveret, vises et skjold-ikon med en rød streg tracking protection off fxos i adressefeltet.

Du kan genaktivere beskyttelse mod sporing ved at klikke på skjold-ikonet igen og så klikke på knappen Aktiver beskyttelse.

Skift indstilling for beskyttelse mod sporing i privat browsing

Beskyttelse mod sporing er som standard aktiveret i privat browsing, men du kan vælge, at aktivere det hele tiden eller deaktivere det for alle sider.

1. Tryk på menuknappen (enten under skærmen på nogle enheder eller øverst til højre i browseren).
  2. Tryk på Indstillinger, og tryk så på Privatliv.
  3. Vælg mellem følgende muligheder:
    • Aktiveret: Aktiverer beskyttelse mod sporing for alle faneblade.
    • Aktiveret i privat browsing: Aktiverer beskyttelse mod sporing, når du benytter privat browsing.
    • Deaktiveret: Deaktiverer beskyttelse mod sporing.

Beskyttelse mod sporing er som standard aktiveret i privat browsing. Følg disse trin, hvis du vil deaktivere funktionen på alle websteder.

1. Tryk på menuknappen (enten under skærmen på nogle enheder eller øverst til højre i browseren).
  2. Tryk på Indstillinger, og tryk så på Privatliv.
  3. Fjern fluebenet ud for Beskyttelse mod sporing: Aktiveret i privat browsing for at deaktivere funktionen.

Du kan aktivere beskyttelse mod sporing igen ved at gentage ovennævnte trin og så i stedet sætte et flueben ud for Beskyttelse mod sporing: Aktiveret i privat browsing.