Autofuldfør webadresser i søgefeltet i Firefox Focus til iOS

Denne side beskriver nogle nye funktioner i Firefox Focus. Hvis din version af Firefox Focus ser anderledes ud, så tag det roligt. Du vil snart kunne hente den nye version.
Firefox Focus til iOS hjælper dig med at finde frem til websteder hurtigere med autofuldføring af URL'er.

Slå autofuldføring til eller fra

1. Tryk på Menu-knappen, og tryk så på Indstillinger.
  2. Tryk på indstillingen Autofuldfør URL under SØG.
  3. Tryk på radioknappen ved siden af den indstilling, du ønsker at slå til:
    • STANDARD URL-LISTE: Slår autofuldføring til i adressefeltet for de mest populære websteder.
    • LISTE MED BRUGERDEFINEREDE URL'ER: Slå autofuldføring til for webadresser, du selv indtaster.
  4. Tryk på pil tilbage for at gemme dine ændringer og få tilbage til den foregående skærm.

Tilføj dine egne links

1. Tryk på Menu-knappen, og tryk så på Indstillinger.
  2. Tryk på indstillingen Autofuldfør URL under SØG.
  3. Tryk på kontakten Autofuldfør under LISTE MED BRUGERDEFINEREDE URL'ER' for at slå funktionen til.
  4. Tryk på Administrer websteder.
  5. Tryk på + Tilføj tilpasset URL.
  6. Indtast de links, du vil tilføje.
  7. Tryk på Gem i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.