Angiv en startside i Firefox til iOS

Ser din skærm anderledes ud? I så fald bruger du måske en gammel version af Firefox. Hent den nye version fra App Store!

Angiv din foretrukne webside som startside i Firefox til iOS, så den åbnes, når du trykker på menuknappen og derefter trykker på knappen Hjem.

Indstil startside

Sådan sætter du en webside som din startside og tilføjer knappen Hjem til din menu for nem adgang.

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på Startside
  4. Vælg en indstilling til din startside.
    • Firefox' startside: Viser Mest besøgte websider og artikler, der er populære på Pocket. (Læs artiklen Customize Firefox Home on iOS for mere information).
    • Bogmærker: Viser sider, du har bogmærket som startside.
    • Historik: Viser sider, du har besøgt, når du trykker på Startside.
    • Tilpasset URL: Indtast adressen til den ønskede webside. Hvis siden i forvejen er åbnet, kan du i stedet trykke på Anvend nuværende side, du har desuden mulighed for at indsætte en kopieret adresse ved at trykke på Anvend kopieret link.
  5. Punktet Startside vises nu i menupanelet. Bare tryk på det for at komme til den valgte startside.