Afspil videoer i fuldskærm i Firefox til Android

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Firefox til Android har en knap, så du nemt kan vælge at få vist en indlejret video i hele skærmens størrelse. Denne artikel fortæller dig, hvordan du slår "fuldskærmstilstand" til og fra med et tryk på en knap.

Sådan gør du:

1. Når du afspiller en understøttet video, vil fuldskærms-ikonet blive vist blandt videoens kontrolknapper. Tryk på ikonet for at forstørre videoen:
    android expand video
  2. Tryk igen på fuldskærms-ikonet for at få vist videoen i sin oprindelige størrelse:
    android original size
Tip: Drej enheden i fuldskærmstilstand for at ændre videoens orientering.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.