Advarsel: Script svarer ikke - Hvad det betyder, og hvordan det rettes

Firefox kan vise dig dialogboksen "Advarsel: Script svarer ikke", hvor der står følgende: "Et script på denne side er muligvis optaget eller svarer ikke længere. Du kan standse scriptet nu eller lade det fortsætte, for at se om scriptet afslutter." Denne artikel beskriver, hvorfor dialogboksen vises, og hvordan du løser problemet.

Dialogboksen fortæller dig, at Firefox har registreret, at et script måske er ude af kontrol, eller at det kan få Firefox til at fryse, hvis der ikke gøres noget. Scriptet kan være en del af en besøgt webside, en del af en installeret tilføjelse eller endda en del af Firefox selv.

Webroot Spy Sweeper

Webroot Spy Sweeper kan være årsagen til dette problem. Deaktivering af Spy Sweepers funktion Tracking Cookies (eller deaktivering af hele Spy Sweeper) kan løse problemet.

Lad scriptet fortsætte

Hvis du kan bruge Firefox normalt, efter du har klikket på knappen Fortsæt, skulle scriptet måske bare bruge mere tid til at blive færdig. Du kan ændre i indstillingerne for at give scripts mere tid:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. På siden about:config, søg efter dom.max_script_run_time, og dobbeltklik på indstillingen.
  3. I dialogboksen Skriv heltal værdi, indtast 20.
  4. Tryk på knappen OK.

Men hvis den samme dialogboks vises igen, efter du har klikket på knappen Fortsæt, vil det ikke hjælpe at lade scriptet fortsætte endnu engang eller at ændre i indstillingerne. Det vil bare få Firefox til at fryse i længere tid.

Du kan ændre indstillingen tilbage til standardværdien:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. På siden about:config, søg efter dom.max_script_run_time.
  3. HøjreklikHold på tasten Ctrl mens du klikker på indstillingen, og vælg Nulstil.

Fejlen kommer når bestemte websteder besøges

Hvis fejlen kun sker på et bestemt websted, kan du blokere scripts på webstedet. Mange websteder fungerer stadig, selv hvis scripts er deaktiverede.

1. Installer tilføjelsen YesScript, og genstart Firefox.
  2. Åbn Firefox-vinduetPå menulinjen, klik på menuen Funktioner, og vælg Tilføjelser.
  3. På fanebladet Tilføjelser, klik på Udvidelser, og klik så på knappen Indstillinger i elementet YesScript.
  4. I dialogboksen YesScript Blacklist, indtast webstedets adresse (URL) i skrivefeltet.
  5. Klik på knappen Tilføj. Webstedet vil blive føjet til listen.

Nu da det problematiske websted er blevet forhindret i at køre scripts, vil det ikke længere være skyld i dialogboksen med advarslen om script, der ikke svarer.

Andre årsager

En tilføjelse kan være årsagen til problemet. Læs artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer.

Baseret på information fra Unresponsive Script Warning (mozillaZine KB)

Del denne artikel: http://mzl.la/14Ac5fX