Sådan overfører du musik til din Firefox OS-enhed

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox OS-appen Musik kan afspille de fleste populære lydformater. Denne artikel forklarer, hvordan du overfører musik fra din computer. Og til version 1.1 og nyere, hvordan du henter filer i browseren, og hvordan du overfører filer med Bluetooth.

Tilføj musik fra din computer

1. Aktiver USB-lager:
  2. Åbn appen Indstillinger, rul ned til afsnittet Enhed, og tryk på Medie-lager. I indstillingerne for Medie-lager, aktivér USB-lager.Åbn appen Indstillinger, rul ned til afsnittet Lager, og tryk på knappen for at aktivere USB-lager fos enabled.
  3. Telefonen skal være tændt og forbundet til computeren med et USB-kabel. Efter et øjeblik skulle du kunne få adgang til hukommelseskortet fra computeren.
  4. På din computer, tryk på menuen Start, og vælg Denne Computer. Du skulle kunne se din telefons hukommelseskort under "Enheder til flytbare medier" (fx med drevbogstavet "E:").På din computer, tryk på menuen Start, og vælg Computer. Du skulle kunne se din telefons hukommelseskort under "Flytbare medier" (fx med drevbogstavet "E:").På din computer, vælg flisen Skrivebord på startskærmen. Åbn Stifinder (mappeikon i proceslinjen), og vælg så Computer i venstre sidepanel.På din computer, klik på Finder i docken. Et nyt Finder-vindue bliver åbnet, og du skulle kunne se din telefons hukommelseskort i venstre sidepanel under "Enheder".På din computer, klik på knappen Hjemmemappe øverst til venstre på din skærm for at åbne et mappevindue. Du skulle kunne se din telefons hukommelseskort i venstre panel.
  5. Dobbeltklik på hukommelseskortet i vinduet Min Computer. Du vil få vist en liste med filer og mapper på hukommelseskortet.
    Drag music Win7
    Dobbeltklik på hukommelseskortet i vinduet Computer. Du vil få vist en liste med filer og mapper på hukommelseskortet.
    Drag music Win7
    Markér hukommelseskortet i panelet. Du vil få vist en liste med filer og mapper på kortet.
    Drag music Mac
    Markér hukommelseskortet i panelet. Du vil få vist en liste med filer og mapper på kortet.
  1. Træk og slip dine musikfiler (eller mapper med musikfiler) fra computeren over på hukommelseskortet for at kopiere dem.
    Tip: Firefox OS kan afspille de fleste iTunes-filer. Bare træk musikken fra iTunes-vinduet over på dit hukommelseskort for at kopiere dem.
  2. Når du er færdig, så "skub hukommelseskortet ud" fra din computer og fjern stikket. Du kan nu få adgang til din musik i Firefox OS-appen Musik.

Hent musik med din browser

Indlæs en musikfil i din browser, tryk og hold på den, vælg så Gem lyd.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

Overfør musik med Bluetooth

Din Firefox OS-enhed kan overføre filer med Bluetooth - sørg blot for at Bluetooth er aktiveret, og at din enhed er synlig for andre.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

Understøttede lydformater

Appen Musik understøtter følgende lydformater (detaljer):

• .mp3
  • .mp4, m4a (komprimeret med H.264 eller AAC)
  • .wav
  • .ogg (komprimeret med Vorbis eller Opus)
  • .webm (komprimeret med Vorbis)
  • .3gp