Føj Firefox til visningen I dag på din iOS-enhed

Denne artikel forklarer en funktion, der er tilgængelig i ældre versioner af Firefox til iOS. Læs om de nye widgets, der er tilgængelig i Firefox til iOS version 29+ og iOS 14+, i artiklen Add a Firefox widget to your Home screen.

Læs mere om versionsnummer i artiklen Hvilken version af Firefox bruger jeg?.

Når du føjer din Firefox-widget til visningen I dag, kan du hurtigt åbne nye faneblade eller besøge links, som du har kopieret til udklipsholderen. Vi viser dig, hvordan du føjer widgetten til visningen I dag.

today ios 4.0
  1. Swipe ned fra toppen af din skærm for at få åbnet meddelelsessiden.
  2. Tryk på I dag øverst på skærmen.
  3. Rul ned til bunden og tryk på knappen Rediger.
  4. Tryk på plus-ikonet ud for Firefox på listen over tilgængelige widgets.
    firefox widget today
  5. Du kan ændre rækkefølgen af dine widgets ved at trykke og holde på knappen til højre og så trække en widget til dens ønskede placering.
    drag firefox today
  6. Tryk på Færdig øverst på skærmen for at gemme dine ændringer.