X
Pritisnite ovdje da biste otišli na mobilnu verziju stranice.
Scheduled maintenance: Monday, March 30, between 3:30pm and 5:30pm UTC. This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn’t solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @firefox on Twitter

Forum podrške

How do I get Thunderbird to connect to a properly-configured Office 365 mail account after shutting down and then restarting the client?

Objavljeno

I get my Office 365 account set up and working in Thunderbird. I can download and send mail just fine using the auto-detect or manual account settings recommended by Microsoft/Outlook/Office 365. Everything appears to be working as it should as long as the client stays open. When I shut the Thunderbird client down and restart it, it can no longer access the Office 365 mail account. I get a popup error message:

The current operation on 'Inbox' did not succeed. The mail server for account (my Office 365 account) responded: User is authenticated but not connected.

It has no problem connecting to Hotmail, Gmail and other email services, and I can access Office 365 through the web client, but Thunderbird refuses to connect. If I remove the account and re-add it, I can have full access to my email again, but only as long as Thunderbird stays open. If the client gets restarted, it's gone again.

How do I fix this?

I get my Office 365 account set up and working in Thunderbird. I can download and send mail just fine using the auto-detect or manual account settings recommended by Microsoft/Outlook/Office 365. Everything appears to be working as it should as long as the client stays open. When I shut the Thunderbird client down and restart it, it can no longer access the Office 365 mail account. I get a popup error message: The current operation on 'Inbox' did not succeed. The mail server for account (my Office 365 account) responded: User is authenticated but not connected. It has no problem connecting to Hotmail, Gmail and other email services, and I can access Office 365 through the web client, but Thunderbird refuses to connect. If I remove the account and re-add it, I can have full access to my email again, but only as long as Thunderbird stays open. If the client gets restarted, it's gone again. How do I fix this?

Dodatni detalji o sistemu

Aplikacija

  • Korisnički agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.114 Safari/537.36

Više informacija

BushiProf 0 rješenja 1 odgovora
Objavljeno

I'm having the same problem, on (at least) two different computers. It's clearly a new problem--this account worked fine with Thunderbird until a day or two ago. And it's clearly a Thunderbird problem--I can still access the account just fine through Outlook. So what on earth is happening, and how do we fix it?

I'm having the same problem, on (at least) two different computers. It's clearly a new problem--this account worked fine with Thunderbird until a day or two ago. And it's clearly a Thunderbird problem--I can still access the account just fine through Outlook. So what on earth is happening, and how do we fix it?
zacshepherd 0 rješenja 2 odgovora
Objavljeno

Korisan odgovor

I think you might be having a cached password problem. I was having it and was able to resolve by deleting my stored password in Thunderbird. I referenced http://kb.mozillazine.org/Setting_and_changing_email_passwords and also posted my question and resolution: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1015221#answer-615054

I think you might be having a cached password problem. I was having it and was able to resolve by deleting my stored password in Thunderbird. I referenced http://kb.mozillazine.org/Setting_and_changing_email_passwords and also posted my question and resolution: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1015221#answer-615054
milchsage 0 rješenja 1 odgovora
Objavljeno

It's solved here: http://community.spiceworks.com/topic/372289-heldesk-not-sending-emails-through-office-365

You need to open both ports (587 and 993) for inbound AND outbound on your firewall.

It's solved here: http://community.spiceworks.com/topic/372289-heldesk-not-sending-emails-through-office-365 You need to open both ports (587 and 993) for inbound AND outbound on your firewall.