Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nemám již přístup k emailu

more options

Dobrý den,

využíval jsem účet Firefox pod firemním emailem, ovšem již nemám přístup do schránky emailu, jelikož mi ho odebrali bez předešlého upozornění. Nemohu se tedy přihlásit na synchornizaci účtu protože to zasílá kód na zmíněný email ze kterého píšu tento ticket. Potřeboval bych si vybrat záložky, hesla apod.

Je možné nějak získat přístup na synchronizaci

Dobrý den, využíval jsem účet Firefox pod firemním emailem, ovšem již nemám přístup do schránky emailu, jelikož mi ho odebrali bez předešlého upozornění. Nemohu se tedy přihlásit na synchornizaci účtu protože to zasílá kód na zmíněný email ze kterého píšu tento ticket. Potřeboval bych si vybrat záložky, hesla apod. Je možné nějak získat přístup na synchronizaci

All Replies (2)

more options

Se Sync zkušenost nemám, v odkazu by mohla být nějaká rada. Správa osobních údajů – Účet Firefoxu Pokud ale nemáš přístup k tomu e-mailu, tak to vidím černě.

Záložky a Hesla se dají přenést z profilové složky Firefoxu: Jak přenést důležitá data ze starého profilu do nového

more options

Ahaa tohle není přípo talk se supportem :( To jsou jen diskuze :D Kouknu na to, děkuji.

@poljos

poljos napsal(a)

Se Sync zkušenost nemám, v odkazu by mohla být nějaká rada. Správa osobních údajů – Účet Firefoxu Pokud ale nemáš přístup k tomu e-mailu, tak to vidím černě. Záložky a Hesla se dají přenést z profilové složky Firefoxu: Jak přenést důležitá data ze starého profilu do nového