Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

thunderbird 102.3.3.casovy limit spojeni se smtp serverem

  • 6 cavab
  • 0 have this problem
  • 8 views
  • Last reply by jve1

more options

Thunderbird 102.3.3.casovy limit spojeni se smtp serverem vypršel - chyby spojení 10060

Thunderbird 102.3.3.casovy limit spojeni se smtp serverem vypršel - chyby spojení 10060

All Replies (6)

more options

Antivirák? Nemohu odeslat e-mail Může to být taky dočasné chyba poštovního serveru.

Modified by poljos

more options

poljos, díky za odpověd. Mám AVG Internet Security. Dočasná chyba poštovního serveru nemůže být najednou na centrumu, volném, seznamu a gmailu.

more options

O "centrumu, volném, seznamu a gmailu" jsi v dotazu nic nepsal. Kolik SMTP najednou používáš? Je pěkné, že jsi napsal, jaký antivirák máš, ale nenapsal jsi, jak se to chová po jeho zákazu či odinstalaci. Na výše uvedeném odkazu jsou možnosti, které je možno zkontrolovat...

more options

Ahoj, díky za odpověď. Mám volny a seznam, ale zkoušel jsem založit nove emaily na centrum a gmail, jestli je to s nimi stejné. A bylo. Jedině mi pomůže v AVG zrušit kontrolu odchozích emailů. Všude mi to píše : Vypršel časový limit spojení. U Microsoftu v Outlooku nebo Outlook Expres radí změnit časový limit spojení. Nikde jsem nenašel, jde-li to i u Thunderbirdu. Myslím si, že by tam virová kontrola odchozích emailů měla být zapnutá.

more options

Pokud máš Windows 10/11, tak je nějaký další antivirák naprosto k ničemu. Vestavěný Defender je naprosto postačující. Navíc ty "externí" antiviráky kontrolují ty e-maily zbytečně dvakrát, protože přece sledují veškerou komunikaci do/z internetu. a pak ještě podruhé zvláště e-maily.

Proto taky bylo první slovo v mých odpovědích Antivirák? Pokud chceš ten antivirák mermo mocí používat, tak se obrať na jejich podporu, ať ti dodají řešení problému.

more options

Dík, ja už jim psal předevčírem, ještě se neozvali. Mám to nainstalováno přes 2 roky a žádný problém.