ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Why do I get this message when trying to load my home page. Multisite only works without the port number in the URL.

  • 2 (ردّان اثنان)
  • 25 have this problem
  • 1 view
  • آخر ردّ كتبه flee2011

more options

When I click on the site in the address it brings up a window about page info with "General", Permission and security. Under technical details, it says "Connection not encrypted". It also says the website, odb.org does not support encryption for the page you are viewing. This is a normal website that I have visited many time using IE 9 but now with firefox i cannot go to the website because of some kind of encryption garbage. If i have this problem just trying to go to my home page then i will get rid of firefox.

All Replies (2)

more options

I'm not sure what you try to do.
If you type or paste http://odb.org/ in the location bar then that website should open.

Only if you use the https: protocol then encryption is used and the technical info will show that like you see with this website (Verified by Equifax).


Reload web page(s) and bypass the cache.

  • Press and hold Shift and left-click the Reload button.
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Cmd + Shift + R" (MAC)
more options

It's a problem with google Chrome and also with IE 9 on my machine too. This occurred after odb redid their website so I think it's a problem on the site's end, not Mozilla, nor chrome or IE. If you are trying to access current days reading and that causes the glitch, go to previous day to access and it should work. From the previous days page, you can move to current day page.