ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Marquee tag in html don't work correctly on Windows 11

  • 4 ردود
  • 0 have this problem
  • 150 views
  • آخر ردّ كتبه fanchlrr

more options

Hello, With Windows 11, the Marquee Tag don't work correctly with Firefox . Nevertheless the tag work in MsEdge or Chrome .

Remark: Under Windows 10, Firefox run Marquee Tag correctly . The version is the same .

Try with Url https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/HTMLMarqueeElement

Hello, With Windows 11, the Marquee Tag don't work correctly with Firefox . Nevertheless the tag work in MsEdge or Chrome . Remark: Under Windows 10, Firefox run Marquee Tag correctly . The version is the same . Try with Url https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/HTMLMarqueeElement
Attached screenshots

الحل المُختار

I have set ui.prefersReducedMotion = 1 and had to set that pref to 0 to make the marquee work, but then there are no problems with stopping after a cycle.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

On your Windows 11 system the text remains static instead of moving?

I wonder whether there is a system setting (perhaps related to animations?) that could be coming into play.

more options

Hi jscher2000, Thanks for your reply.

The text(s) are not static(s) when launching the file . They become static when their cycle is reached instead to continue ...

In the sample,

  • the first line must scroll from right to left, disappear and reappear on the right to restart the cycle.
  • the second line must scroll by alternance from left to rigth and conversely .

You can test with this link : Example to launch

more options

الحل المُختار

I have set ui.prefersReducedMotion = 1 and had to set that pref to 0 to make the marquee work, but then there are no problems with stopping after a cycle.

more options

Hi cor-el, Thanks for your remark .

Following your post, I have put this css line into my file : @media (prefers-reduced-motion: no-preference){}

The Marquee work perfectly now ???

Later i have pulled this line and the marquee work always, I don't understand ...

I can't no more reproduce the problem. So i close this post .

Modified by fanchlrr