X
Tap here to go to the mobile version of the site.

منتدى الدعم

I can not play video from videomega.tv on mozilla, but when i use chrome, it works. How to fix this? Thanks..

Posted

I can not play video from videomega.tv on mozilla, but when i use chrome, it works. On mozilla it always can not be loaded, only says because server or network failed, or format can not supported. I have already upgraded flash player and use html5 extension, without result. How to fix this problem? Thanks..

I can not play video from videomega.tv on mozilla, but when i use chrome, it works. On mozilla it always can not be loaded, only says because server or network failed, or format can not supported. I have already upgraded flash player and use html5 extension, without result. How to fix this problem? Thanks..

Chosen solution

Thank you for your advice, but when i checked it on about:config, the value is 2 so i did not change anything.

When i search for another solution, accidentally i have installed unwanted search engine (socialmedia.com) so i am forced to reset mozilla. After that, both problem suddenly solved!

Thanks for all of your help and advice, it is greatly appreciated by me.

Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.01
  • GEPlugin
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • RealJukebox Netscape Plugin
  • RealNetworks(tm) RealPlayer Chrome Background Extension Plug-In
  • RealPlayer Download Plugin
  • 6.0.12.448
  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • RealPlayer(tm) HTML5VideoShim Plug-In
  • Shockwave Flash 17.0 r0
  • Yahoo Application State Plugin version 1.0.0.7
  • npAPI Plugin

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8758 solutions 71663 answers

I see a 404 error -- page not found -- from the server. This is inexplicable because the identical URL is found in Chrome on the same computer. Where is the problem?

I see a 404 error -- page not found -- from the server. This is inexplicable because the ''identical'' URL is found in Chrome on the same computer. Where is the problem?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17528 solutions 158478 answers

The problem is the missing referrer.


The problem is the missing referrer. *http://videomega.tv/?ref=AJWOLaJQKbbKQJaLOWJA *javascript:void(location.href=location.href); ---- *http://kb.mozillazine.org/network.http.sendRefererHeader

Modified by cor-el

Question owner

Thanks for your info, helps me to understand the problem but it still exist. How it can be fixed, or its simply just a bug on mozilla? I hope i do not have to change my browser, too much bookmark to manage..

Thanks for your info, helps me to understand the problem but it still exist. How it can be fixed, or its simply just a bug on mozilla? I hope i do not have to change my browser, too much bookmark to manage..
user293 39 solutions 279 answers

You need to go to "about:config" in the address bar, click the "I'll be careful" button, and then paste "network.http.sendRefererHeader" into the search box. Then, double click the item that appears and change its value to 2.

You need to go to "about:config" in the address bar, click the "I'll be careful" button, and then paste "network.http.sendRefererHeader" into the search box. Then, double click the item that appears and change its value to 2.

Chosen Solution

Thank you for your advice, but when i checked it on about:config, the value is 2 so i did not change anything.

When i search for another solution, accidentally i have installed unwanted search engine (socialmedia.com) so i am forced to reset mozilla. After that, both problem suddenly solved!

Thanks for all of your help and advice, it is greatly appreciated by me.

Thank you for your advice, but when i checked it on about:config, the value is 2 so i did not change anything. When i search for another solution, accidentally i have installed unwanted search engine (socialmedia.com) so i am forced to reset mozilla. After that, both problem suddenly solved! Thanks for all of your help and advice, it is greatly appreciated by me.