X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

I get a box with "javascript:;" in bottom left corner when I hover over a pulldown menu in eBay both in Firefox and IE. Help!

Kuphostiwe

It is happening on both of my computers, laptop and desktop. This is a Windows 7 machine. It was working fine yesterday. Nothing has changed. I called eBay and they couldn't figure it out either!

It is happening on both of my computers, laptop and desktop. This is a Windows 7 machine. It was working fine yesterday. Nothing has changed. I called eBay and they couldn't figure it out either!

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • Shockwave Flash 11.9 r900
  • 5.1.20913.0
  • McAfee MSS+ NPAPI Plugin
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.8
  • Coupons, Inc. Coupon Printer 4.0.2.0
  • Picasa plugin
  • A plugin to detect whether the Adobe Application Manager is installed on this machine.
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • iTunes Detector Plug-in
  • Next Generation Java Plug-in 10.9.2 for Mozilla browsers
  • ActiveTouch General Plugin Container Version 105
  • Intel WebAPI Updater - Installs and updates Intel WebAPIs
  • Inte IPT Web API
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.5.9.620
  • NPWLPG
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • CANON iMAGE GATEWAY Album Plugin Utility Module
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • Citrix ICA Client Plugin (Win32)

Isisebenziso

  • Firefox 25.0
  • Umsebenzisi oyi-ejenti: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
  • I-URL Yokweseka: https://support.mozilla.org/1/firefox/25.0/WINNT/en-US/

Izandiso

  • Troubleshooter 1.1a (troubleshooter@mozilla.org)
  • Norton Toolbar 2013.4.4.3 ({2D3F3651-74B9-4795-BDEC-6DA2F431CB62}) (Akusebenzi)
  • Norton Vulnerability Protection 12.0.3.2 - 1 ({BBDA0591-3099-440a-AA10-41764D9DB4DB}) (Akusebenzi)
  • Skype Click to Call 6.13.0.13771 ({82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A}) (Akusebenzi)

I-Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Imidwebo

  • adapterDescription: Intel(R) HD Graphics 3000
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x0116
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: igdumd64 igd10umd64 igd10umd64 igdumd32 igd10umd32 igd10umd32
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.16571
  • driverDate: 8-21-2012
  • driverDate2:
  • driverVersion: 9.17.10.2843
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 3000 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: False
  • windowLayerManagerType: Direct3D 10

Okuthandwayo Okulungisiwe

  • accessibility.blockautorefresh: True
  • browser.cache.disk.capacity: 358400
  • browser.cache.disk.smart_size.first_run: False
  • browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: False
  • browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 358400
  • browser.places.smartBookmarksVersion: 4
  • browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20131025151332
  • browser.startup.homepage_override.buildID: 20131025151332
  • browser.startup.homepage_override.mstone: 25.0
  • dom.disable_open_during_load: False
  • dom.mozApps.used: True
  • extensions.lastAppVersion: 25.0
  • gfx.direct3d.last_used_feature_level_idx: 0
  • network.cookie.prefsMigrated: True
  • places.database.lastMaintenance: 1383078081
  • places.history.expiration.transient_current_max_pages: 104858
  • plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
  • plugin.importedState: True
  • privacy.cpd.downloads: False
  • privacy.cpd.formdata: False
  • privacy.cpd.history: False
  • privacy.donottrackheader.enabled: True
  • privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: True
  • privacy.sanitize.timeSpan: 0
  • storage.vacuum.last.index: 0
  • storage.vacuum.last.places.sqlite: 1383078077

Misc

  • Umsebenzisi JS: Cha
  • Ukufinyeleleka: Cha
kobe 441 izisombululo 5048 izimpendulo
Kuphostiwe

Impendulo Ewusizo

I assume this may be a issue with eBay's code. Can you try to clear the cache and cookies?

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. In order to try to fix these problems, the first step is to clear both cookies and the cache. Note: This will temporarily log you out of all sites you're logged in to. To clear cache and cookies do the following:

  1. Go to Firefox > History > Clear recent history or (if no Firefox button is shown) go to Tools > Clear recent history.
  2. Under "Time range to clear", select "Everything".
  3. Now, click the arrow next to Details to toggle the Details list active.
  4. From the details list, check Cache and Cookies and uncheck everything else.
  5. Now click the Clear now button.

Further information can be found in the Clear your cache, history and other personal information in Firefox article.

I assume this may be a issue with eBay's code. Can you try to clear the cache and cookies? Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. In order to try to fix these problems, the first step is to clear both cookies and the cache. Note: ''This will temporarily log you out of all sites you're logged in to.'' To clear cache and cookies do the following: #Go to Firefox > History > Clear recent history or (if no Firefox button is shown) go to Tools > Clear recent history. #Under "Time range to clear", select "Everything". #Now, click the arrow next to Details to toggle the Details list active. #From the details list, check ''Cache'' and ''Cookies'' and uncheck everything else. #Now click the ''Clear now'' button. Further information can be found in the [[Clear your cache, history and other personal information in Firefox]] article.
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8890 izisombululo 72730 izimpendulo
Kuphostiwe

Since you have this issue in multiple browsers, could your check the settings in your security software (or related software, such as parental control filtering software) to make sure that it is not blocking scripts from eBay related sites? These include ebay.com, ebaystatic.com, ebayrtm.com, and possibly others.


Could you also try Firefox's Safe Mode? That's a standard diagnostic tool to bypass interference by extensions (and some custom settings). More info: Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode.

You can restart Firefox in Safe Mode using

Help > Restart with Add-ons Disabled

In the dialog, click "Start in Safe Mode" (not Reset)

Any difference? If eBay works normally, perhaps you have a Firefox extension with a corresponding IE add-on that could explain why both browsers are affected.

Since you have this issue in multiple browsers, could your check the settings in your security software (or related software, such as parental control filtering software) to make sure that it is not blocking scripts from eBay related sites? These include ebay.com, ebaystatic.com, ebayrtm.com, and possibly others. ---- Could you also try Firefox's Safe Mode? That's a standard diagnostic tool to bypass interference by extensions (and some custom settings). More info: [[Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode]]. You can restart Firefox in Safe Mode using Help > Restart with Add-ons Disabled In the dialog, click "Start in Safe Mode" (''not'' Reset) Any difference? If eBay works normally, perhaps you have a Firefox extension with a corresponding IE add-on that could explain why both browsers are affected.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17774 izisombululo 160790 izimpendulo
Kuphostiwe

The javascript:; that you see when you hover a link is a placeholder, so you know that this is not a normal link.
The actual action is done via an onclick event that run the JavaScript.

If nothing happens when you click a link the make sure that you aren't blocking JavaScript.


Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window.
The javascript:; that you see when you hover a link is a placeholder, so you know that this is not a normal link.<br /> The actual action is done via an onclick event that run the JavaScript. If nothing happens when you click a link the make sure that you aren't blocking JavaScript. *https://support.mozilla.org/kb/JavaScript ---- Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox/Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Firefox/Tools > Add-ons > Appearance). *Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window. *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes
CPD613 0 izisombululo 1 izimpendulo
Kuphostiwe

This may be a problem with eBay's code. They have been making small changes to their site's look and feel/layout etc over the past few weeks. I don't know that that's included anything new in the past 24 hours but it's possible.

I'm personally having the same problem and tried to work around it in Safe Mode and by clearing Cache, cookies etc. None worked.

The fact that others are reporting the same problem new to today suggests the only thing that could have changed is on eBay's side.

UPDATE: there are a number of postings on eBay's own customer service and technical pages complaining of similar issues and glitches since yesterday. Some are experiencing it on different pages of eBay's site or with Chrome and Explorer as well as Firefox.

This may be a problem with eBay's code. They have been making small changes to their site's look and feel/layout etc over the past few weeks. I don't know that that's included anything new in the past 24 hours but it's possible. I'm personally having the same problem and tried to work around it in Safe Mode and by clearing Cache, cookies etc. None worked. The fact that others are reporting the same problem new to today suggests the only thing that could have changed is on eBay's side. UPDATE: there are a number of postings on eBay's own customer service and technical pages complaining of similar issues and glitches since yesterday. Some are experiencing it on different pages of eBay's site or with Chrome and Explorer as well as Firefox.

Okulungisiwe ngu CPD613

zippyschili 0 izisombululo 2 izimpendulo
Kuphostiwe

Had same eBay problem which started about a day ago. Did so on multiple computers. No pulldowns (Sort, More Actions, etc.). Would just say javascript;; on lower left of page when hovering or clicking over the pulldowns. Cleared History as suggested by Waka_ and eBay pulldowns are working. Thank you.

Had same eBay problem which started about a day ago. Did so on multiple computers. No pulldowns (Sort, More Actions, etc.). Would just say javascript;; on lower left of page when hovering or clicking over the pulldowns. Cleared History as suggested by Waka_ and eBay pulldowns are working. Thank you.

Umnikazi wombuzo

I have cleared my cache and history several times to no avail! It's got to be on the eBay site somehow as I tried both of my computers, both in IE and Firefox and on my neighbor's computer. ARGG!!

I have cleared my cache and history several times to no avail! It's got to be on the eBay site somehow as I tried both of my computers, both in IE and Firefox and on my neighbor's computer. ARGG!!
zippyschili 0 izisombululo 2 izimpendulo
Kuphostiwe

After your last comment I went to my other computer that exhibited the problem. First confirmed problem still there. Then cleared Cookies and Cache on "everything" (as opposed to today, last hour, etc.). Then without closing FF, tried it and problem remained. Then closed FF and relaunched it and pulldowns now work. I'm a computer dummy so all I can offer is what worked for me.

After your last comment I went to my other computer that exhibited the problem. First confirmed problem still there. Then cleared Cookies and Cache on "everything" (as opposed to today, last hour, etc.). Then without closing FF, tried it and problem remained. Then closed FF and relaunched it and pulldowns now work. I'm a computer dummy so all I can offer is what worked for me.