X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Download 6/26/18,under new tab, where are my icons on homepage

Kuphostiwe

61.0 (20180621125625) was installed 6/26/18. Now when I open a new tab my icons are missing on that homepage.

61.0 (20180621125625) was installed 6/26/18. Now when I open a new tab my icons are missing on that homepage.

Isisombululo esikhethiwe

could you test if the issue is solved when you download and run the latest beta version of firefox 62?: https://www.mozilla.org/firefox/beta/all/

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 0

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0

Eminye Imininingwane

Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

HI, please when open the page or a New Tab go to gear Icon in the Right Top corner and it will take you to the New Home of those settings.

Or Copy/Pate about:preferences#home to the Address Bar and then Enter.

HI, please when open the page or a New Tab go to gear Icon in the Right Top corner and it will take you to the New Home of those settings. Or Copy/Pate about:preferences#home to the Address Bar and then Enter.

Umnikazi wombuzo

The icons I speak of are the sites I chose to keep handy on that homepage. They cover the whole page. That's what I see when I open a new tab. I can have up to 12 icons on that homepage. Where are they since that update was installed yesterday?

What's the setting called? There's nothing on that page to resolve this problem.

The icons I speak of are the sites I chose to keep handy on that homepage. They cover the whole page. That's what I see when I open a new tab. I can have up to 12 icons on that homepage. Where are they since that update was installed yesterday? What's the setting called? There's nothing on that page to resolve this problem.

Umnikazi wombuzo

ALSO Foxfire should be my default browser and I want it to be my default. I fiddled with 'recovery' 'restore' etc. under Security/Maintenance and now have MICROSOFT EDGE as my browser!! I don't want EDGE and can't seem to get Mozilla back as my default. I'm working on a Windows 10 laptop

ALSO Foxfire should be my default browser and I want it to be my default. I fiddled with 'recovery' 'restore' etc. under Security/Maintenance and now have MICROSOFT EDGE as my browser!! I don't want EDGE and can't seem to get Mozilla back as my default. I'm working on a Windows 10 laptop
Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

Did you go to that page as it is now more advanced that the Gear Icon.

If your settings are missing you may have to reset them from the page and add the sites back again. It is a Computer Program, things happen and that is why :

Please see if bookmarks are there and also check the Desktop for a Folder Called OldFirefoxProfile, if it is there it is possible to get the data.

Please check here to see if there are 2 Profiles, your looking for the oldest dated one.

Did you go to that page as it is now more advanced that the Gear Icon. If your settings are missing you may have to reset them from the page and add the sites back again. It is a Computer Program, things happen and that is why : *https://support.mozilla.org/en-US/kb/export-firefox-bookmarks-to-backup-or-transfer *https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles Please see if bookmarks are there and also check the Desktop for a Folder Called OldFirefoxProfile, if it is there it is possible to get the data. Please check here to see if there are 2 Profiles, your looking for the oldest dated one. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data
Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

Win10, Please open Settings --> Apps --> Default Apps --> Browser You will see Edge as the Default, please Click Edge and now change it to Firefox.

Win10, Please open Settings --> Apps --> Default Apps --> Browser You will see Edge as the Default, please Click Edge and now change it to Firefox.

Okulungisiwe ngu Shadow110

Umnikazi wombuzo

OMG, I see that and switched it back to Foxfire! Will I have to restart to see results?

OMG, I see that and switched it back to Foxfire! Will I have to restart to see results?
Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

Maybe, might also have to go into Firefox with Copy/Paste about:preferences to the Address Bar and Check Mark : For Firefox to always check to see if it is default.

Oh..........by they way, it is a bug that did your Tiles in bug1471375

Maybe, might also have to go into Firefox with Copy/Paste about:preferences to the Address Bar and Check Mark : For Firefox to always check to see if it is default. Oh..........by they way, it is a bug that did your Tiles in bug1471375

Okulungisiwe ngu Shadow110

Umnikazi wombuzo

TILES, that's what they are called...thank you A bug did them in? What??! I NEED MY TILES!!  :) I don't understand instructions to restore my Tiles.

Yes, that box is checked to 'confirm Foxfire is default'

TILES, that's what they are called...thank you A bug did them in? What??! I NEED MY TILES!! :) I don't understand instructions to restore my Tiles. Yes, that box is checked to 'confirm Foxfire is default'
Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

Great. Unhappy news you will have to set them up again.

Are their no Tiles at all ? just a blank page ? Or are there tiles but just not yours ?

3 Bar Menu --> Options --> Home

When go to the New Homepage for that is there anything that changes when you do ..........  ???

Great. Unhappy news you will have to set them up again. Are their no Tiles at all ? just a blank page ? Or are there tiles but just not yours ? 3 Bar Menu --> Options --> Home When go to the New Homepage for that is there anything that changes when you do .......... ???

Umnikazi wombuzo

I did shutdown, restarted few minutes ago, tiles are not populating. and BTW I love that homepage....no news junk on that page....Just my TILES. Yesterday.... I tried to 'restore' to a previous time/date to undo that Foxfire update, thinking that would give my tiles back. Didn't seem successful as I still don't have them back....and you saying a BUG did them in?

I did shutdown, restarted few minutes ago, tiles are not populating. and BTW I love that homepage....no news junk on that page....Just my TILES. Yesterday.... I tried to 'restore' to a previous time/date to undo that Foxfire update, thinking that would give my tiles back. Didn't seem successful as I still don't have them back....and you saying a BUG did them in?
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5324 izisombululo 23509 izimpendulo
Kuphostiwe

are you using any particular security/sandboxing software on the affected system?

are you using any particular security/sandboxing software on the affected system?

Umnikazi wombuzo

Correct no tiles at all, blank page. I open that menu and click on the gear but don't see anything about TILES. HOME only has default set up GENERAL, don't see anything on that page for the TILES.

I went into website(s) and looked for button to add site as a tile to the homepage, could not see how to do that.

Correct no tiles at all, blank page. I open that menu and click on the gear but don't see anything about TILES. HOME only has default set up GENERAL, don't see anything on that page for the TILES. I went into website(s) and looked for button to add site as a tile to the homepage, could not see how to do that.

Umnikazi wombuzo

What?!? Not that I know of. Security on this PC is basic/free one

What?!? Not that I know of. Security on this PC is basic/free one

Umnikazi wombuzo

Hi, still need to know how to get TILES/sites back on the HOMEPAGE. Please advise. Thank you

Hi, still need to know how to get TILES/sites back on the HOMEPAGE. Please advise. Thank you
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5324 izisombululo 23509 izimpendulo
Kuphostiwe

Hi, we got a handful of user reports about this, but there isn't any good understanding of why this might be happening yet. Mozilla's developers are looking into the issue though. I will come back if we know about any solution or perhaps to ask for some more information if need any from affected users in order to debug this problem...

Hi, we got a handful of user reports about this, but there isn't any good understanding of why this might be happening yet. Mozilla's developers are looking into the issue though. I will come back if we know about any solution or perhaps to ask for some more information if need any from affected users in order to debug this problem...
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17584 izisombululo 159079 izimpendulo
Kuphostiwe

See also the replies by Mardak in this thread:

See also the replies by Mardak in this thread: *https://support.mozilla.org/en-US/questions/1223289?page=2#answer-1127308

Umnikazi wombuzo

Hi guys, I still need to know how to get my sites/tiles/thumbnails back on the homepage. Homepage is blank, my thumbnails have disappeared. I don't see where/how to replace them. Thanks much

Hi guys, I still need to know how to get my sites/tiles/thumbnails back on the homepage. Homepage is blank, my thumbnails have disappeared. I don't see where/how to replace them. Thanks much
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17584 izisombululo 159079 izimpendulo
Kuphostiwe

Is anything visible on the new tab page?

What page do you get if you press Ctrl+U to inspect the page source? Is that the activity stream new tab page?

Is anything visible on the new tab page? What page do you get if you press Ctrl+U to inspect the page source? Is that the activity stream new tab page?

Umnikazi wombuzo

view-source:about:newtab ON THE TAB IS: jar:file///C:Program

<!doctype html>
<html lang="en-US" dir="ltr">
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="Content-Security-Policy-Report-Only" content="script-src 'unsafe-inline'; img-src http: https: data: blob:; style-src 'unsafe-inline'; child-src 'none'; object-src 'none'; report-uri https://tiles.services.mozilla.com/v4/links/activity-stream/csp">
    <title>New Tab</title>
    <link rel="icon" type="image/png" href="chrome://branding/content/icon32.png"/>
    <link rel="stylesheet" href="chrome://browser/content/contentSearchUI.css" />
    <link rel="stylesheet" href="resource://activity-stream/css/activity-stream.css" />
  </head>
  <body class="activity-stream">
    <div id="root"></div>
    <div id="snippets-container">
      <div id="snippets"></div>
    </div>
    <script>(() => {
// Clear out any prerendered content if we shouldn't continue loading
if (top !== window) {
  document.documentElement.innerHTML = "";
  return;
}

// Don't directly load the following scripts as part of html to let the page
// finish loading to render the content sooner.
for (const src of [
  "chrome://browser/content/contentSearchUI.js",
  "resource://activity-stream/vendor/react.js",
  "resource://activity-stream/vendor/react-dom.js",
  "resource://activity-stream/vendor/prop-types.js",
  "resource://activity-stream/vendor/react-intl.js",
  "resource://activity-stream/vendor/redux.js",
  "resource://activity-stream/vendor/react-redux.js",
  "resource://activity-stream/prerendered/en-US/activity-stream-strings.js",
  "resource://activity-stream/data/content/activity-stream.bundle.js"
]) {
  // These dynamically inserted scripts by default are async, but we need them
  // to load in the desired order (i.e., bundle last).
  const script = document.body.appendChild(document.createElement("script"));
  script.async = false;
  script.src = src;
}
    })();</script>
  </body>
</html>
view-source:about:newtab ON THE TAB IS: jar:file///C:Program <pre><nowiki><!doctype html> <html lang="en-US" dir="ltr"> <head> <meta charset="utf-8"> <meta http-equiv="Content-Security-Policy-Report-Only" content="script-src 'unsafe-inline'; img-src http: https: data: blob:; style-src 'unsafe-inline'; child-src 'none'; object-src 'none'; report-uri https://tiles.services.mozilla.com/v4/links/activity-stream/csp"> <title>New Tab</title> <link rel="icon" type="image/png" href="chrome://branding/content/icon32.png"/> <link rel="stylesheet" href="chrome://browser/content/contentSearchUI.css" /> <link rel="stylesheet" href="resource://activity-stream/css/activity-stream.css" /> </head> <body class="activity-stream"> <div id="root"></div> <div id="snippets-container"> <div id="snippets"></div> </div> <script>(() => { // Clear out any prerendered content if we shouldn't continue loading if (top !== window) { document.documentElement.innerHTML = ""; return; } // Don't directly load the following scripts as part of html to let the page // finish loading to render the content sooner. for (const src of [ "chrome://browser/content/contentSearchUI.js", "resource://activity-stream/vendor/react.js", "resource://activity-stream/vendor/react-dom.js", "resource://activity-stream/vendor/prop-types.js", "resource://activity-stream/vendor/react-intl.js", "resource://activity-stream/vendor/redux.js", "resource://activity-stream/vendor/react-redux.js", "resource://activity-stream/prerendered/en-US/activity-stream-strings.js", "resource://activity-stream/data/content/activity-stream.bundle.js" ]) { // These dynamically inserted scripts by default are async, but we need them // to load in the desired order (i.e., bundle last). const script = document.body.appendChild(document.createElement("script")); script.async = false; script.src = src; } })();</script> </body> </html></nowiki></pre>

Okulungisiwe ngu cor-el

philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5324 izisombululo 23509 izimpendulo
Kuphostiwe

Isisombululo Esikhethiwe

could you test if the issue is solved when you download and run the latest beta version of firefox 62?: https://www.mozilla.org/firefox/beta/all/

could you test if the issue is solved when you download and run the latest beta version of firefox 62?: https://www.mozilla.org/firefox/beta/all/