搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

WordPress & website

  • 無回覆
  • 0 有這個問題
  • 2 次檢視
more options

Would appreciate someone helping me with this problem as it's starting to frustrate me.

My website (serendipitygoatmilksoap.com.au) was built using WordPress - I love the website and how easy it is for me to edit/add and how Matt set the cart up for me is perfect but.......................I've made some changes to the wording on a page yet these changes are not showing on the live site from my desktop computer although Matt is saying the changes show when he goes to the live website????

I logged into the site, went by the how to of "Editing Page Content", previewed then clicked the "DONE" tab thinking all was good.........went to the live site but no edits I'd made (colours/fonts/formatting etc.) showed, I've enabled the cookies on the site via the settings but as I don't know what I'm doing I hesitant to do anything else without understanding what I'm doing.

I've attached images the first being the "before" and the second the "after" but I'm only able to see the "before". Could someone please explain how I'm to fix this and I would like a step-by-step if possible please.

Would appreciate someone helping me with this problem as it's starting to frustrate me. My website (serendipitygoatmilksoap.com.au) was built using WordPress - I love the website and how easy it is for me to edit/add and how Matt set the cart up for me is perfect but.......................I've made some changes to the wording on a page yet these changes are not showing on the live site from my desktop computer although Matt is saying the changes show when he goes to the live website???? I logged into the site, went by the how to of "Editing Page Content", previewed then clicked the "DONE" tab thinking all was good.........went to the live site but no edits I'd made (colours/fonts/formatting etc.) showed, I've enabled the cookies on the site via the settings but as I don't know what I'm doing I hesitant to do anything else without understanding what I'm doing. I've attached images the first being the "before" and the second the "after" but I'm only able to see the "before". Could someone please explain how I'm to fix this and I would like a step-by-step if possible please.
附加的畫面擷圖

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題