搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Link not working on Firefox, but is on Chrome and Safari

  • 2 回覆
  • 1 有這個問題
  • 33 次檢視
  • 最近回覆由 slschwe

more options

I don't think "Tabs" is the right topic, but maybe it's the best of the choices since "Other" isn't an option.

I have an email with a link to a monthly newsletter, which should take me to February's issue. When I click on, or copy/paste, the link, I end up with the January issue. When I copy/paste in Chrome and Safari, I get the February issue. The newsletter people suggested clearing my cache/cookies in Firefox, but that didn't help. No matter how I try to navigate to the newsletter in Firefox, I get to January. I have tried everything I can think of, and still get the January issue in Firefox, while that same link gets me the February issue in Safari and Chrome.

I'm using Firefox 122.0.1, on a MacBook Pro (Sonoma 14.2.1).

I'd appreciate any ideas you might have!


/edit: moved thread from Firefox for iOS (for iPhone/iPad) to Firefox section as you have macOS.

I don't think "Tabs" is the right topic, but maybe it's the best of the choices since "Other" isn't an option. I have an email with a link to a monthly newsletter, which should take me to February's issue. When I click on, or copy/paste, the link, I end up with the January issue. When I copy/paste in Chrome and Safari, I get the February issue. The newsletter people suggested clearing my cache/cookies in Firefox, but that didn't help. No matter how I try to navigate to the newsletter in Firefox, I get to January. I have tried everything I can think of, and still get the January issue in Firefox, while that same link gets me the February issue in Safari and Chrome. I'm using Firefox 122.0.1, on a MacBook Pro (Sonoma 14.2.1). I'd appreciate any ideas you might have! /edit: moved thread from Firefox for iOS (for iPhone/iPad) to Firefox section as you have <b>macOS</b>.

由 James 於 修改

被選擇的解決方法

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

有幫助嗎?

more options

OMG thank you! The issue went away in troubleshoot mode, and then when I started up normally, it was gone. I only have two extensions, and was ready to disable them one at a time, but didn't need to. If you can explain why that would happen, I'd love to know. Either way -- thank you so much!

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題