搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox 122 Linux Tumbleweed

  • 9 回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 mccfrank

more options

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

由 mccfrank 於 修改

被選擇的解決方法

Same for me on Tumbleweed. see screenshot Turning off the the same add-ons resolved the issue.


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20240130 KDE Plasma Version: 5.27.10 KDE Frameworks Version: 5.114.0 Qt Version: 5.15.12 Kernel Version: 6.7.2-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v6 @ 3.10GHz Memory: 62.2 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P630 Manufacturer: HP Product Name: HP ZBook 17 G4

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (9)

more options

Currently in Windows, but let me boot Tumbleweed. Post a screenshot of what your seeing so that we can compare.

有幫助嗎?

more options

Try running Firefox in Safe Mode.

I'm seeing issue in Windows and it looks like Ghostery is causing the issue. Let me test with Ghostery off.

有幫助嗎?

more options

Had to turn off Ghostery and Adblock Plus for the site to work in Windows. see screenshot

有幫助嗎?

more options

You may need to look at ETP, the shield icon in the address bar. Going to Tumbleweed now...

有幫助嗎?

more options

選擇的解決方法

Same for me on Tumbleweed. see screenshot Turning off the the same add-ons resolved the issue.


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20240130 KDE Plasma Version: 5.27.10 KDE Frameworks Version: 5.114.0 Qt Version: 5.15.12 Kernel Version: 6.7.2-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v6 @ 3.10GHz Memory: 62.2 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P630 Manufacturer: HP Product Name: HP ZBook 17 G4

有幫助嗎?

more options

Try clearing site cookies and disabling Tracking Protection for the site.

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

有幫助嗎?

more options

To everyone who helped:

I ended up turning off every extension, plus disabling Firefox's tracking protection before the page would load properly. It's the first time ever for me this has happened.

@zeroknight Didn't try troubleshoot mode as the page eventually loaded properly with everything turned off. When I originally posted the question I had turned off most extensions but had not turned off FF's tracking protection.

The VERY strange thing is that Firefox 122 running under Debian in another partition loads the page fine with several of the same extensions enabled. Bizarre. Perhaps OpenSUSE's version of Firefox is different ??

有幫助嗎?

more options

You can test in a new profile to rule out custom settings.

有幫助嗎?

more options

zeroknight said

You can test in a new profile to rule out custom settings.


Good idea. Next time :)

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題