搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Youtube loads for a long time?

more options

Youtube, sometimes, loads for ~5-10 seconds on average for no reason, doesn't load the video or audio at all. Extremely frustrating when I'm just browsing, it may not seem like a long amount of time but I shouldn't have these issues to begin with. Cleared cache, no addons are out of date or tamper with Youtube. Tried every fix I could find on the matter, nothing seems to have worked. Issue persists. I had similar issues with Kaspersky AV installed, so I had just uninstalled it. Prior to this newest firefox update, I have had no issues at all.

Youtube, sometimes, loads for ~5-10 seconds on average for no reason, doesn't load the video or audio at all. Extremely frustrating when I'm just browsing, it may not seem like a long amount of time but I shouldn't have these issues to begin with. Cleared cache, no addons are out of date or tamper with Youtube. Tried every fix I could find on the matter, nothing seems to have worked. Issue persists. I had similar issues with Kaspersky AV installed, so I had just uninstalled it. Prior to this newest firefox update, I have had no issues at all.

所有回覆 (5)

more options

Forgot to mention that I don't have these issues with Google, and there is nothing wrong with my internet connection.

more options

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps.

See also:

more options

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or if userChrome.css/userContent.css is causing the problem.

  • switch to the Default System theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window
more options

cor-el said

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or if userChrome.css/userContent.css is causing the problem.
  • switch to the Default System theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

I both have "security.tls.enable_0rtt_data" as false and have tried Firefox in safety mode, without addons or userChrome styling active. No improvement so far, truly unfortunate. Thank you for trying to solve my issue though, I appreciate it!

more options

It's good to clear the cache often. When you load the first time, the browser caches everything in order to load faster next time. This will make browser store too much temporary data, which can be the cause of YouTube running slow. If you've cached the data, skip this method.

Regards, Diana