搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Problém s ověřením souboru

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 Karel666

more options

Dobrý den,

chci se zeptat, stahuji Firefox zde http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/ . Používám možnosti ověřením pomocí hash, jestli je stažený soubor v pořádku. Používám k tomu wget a grep pro následné hledání v souboru SHA256SUMS.

Teď jsem stahoval verzi 67.0 a bohužel u souborů s příponou *.msi nesouhlasí hash. U souborů *.exe je v pořádku. Možný omyl jsem vyloučil stažením chybných souborů přes prohlížeč. Soubory jsou identické se soubory staženými přes wget a s SHA256SUMS nesouhlasí.

Stahuju verze cs a sk, 32b a 64b.

Chyba předpokládám asi není u mě.

edit: Právě jsem důkladněji prohledal SHA256SUMS a neobsahuje jediný hash na soubor *.msi.

Dobrý den, chci se zeptat, stahuji Firefox zde http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/ . Používám možnosti ověřením pomocí hash, jestli je stažený soubor v pořádku. Používám k tomu wget a grep pro následné hledání v souboru SHA256SUMS. Teď jsem stahoval verzi 67.0 a bohužel u souborů s příponou *.msi nesouhlasí hash. U souborů *.exe je v pořádku. Možný omyl jsem vyloučil stažením chybných souborů přes prohlížeč. Soubory jsou identické se soubory staženými přes wget a s SHA256SUMS nesouhlasí. Stahuju verze cs a sk, 32b a 64b. Chyba předpokládám asi není u mě. edit: Právě jsem důkladněji prohledal SHA256SUMS a neobsahuje jediný hash na soubor *.msi.

由 Karel666 於 修改

被選擇的解決方法

Takže jsem to právě nahlásil jako chybu v bugzille. Snad mou špatnou angličtinu pochopí...

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (3)

more options

Tohle je jenom uživatelské fórum, na tvůj dotaz tady asi nikdo kvalifikovaně neodpoví.

Firefoxem 67 jsi trochu předběhl dobu (ofi je aktuální 66.0.5). Můžeš zkusit stahovat z jiného oficiálního zdroje, např: https://www.mozilla.org/cs/firefox/all/ (ale nejsou tam soubory .msi).

more options

Zde: http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/67.0/

Oficiálně bude až zítra, ale příprava je prováděna už týden předem.

V pátek si stačí stáhnout poslední RC. V 99% se tyto soubory objeví v stable. Tohle je oficiální FTP, jiné jsou jenom jeho kopie a soubory se replikují.

Používám tohle, protože se to dá jednoduše napsat do scriptu.

Stránka, kterou jsi uvedl bohužel nedává možnost ověření.

more options

選擇的解決方法

Takže jsem to právě nahlásil jako chybu v bugzille. Snad mou špatnou angličtinu pochopí...