X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

A Firefox theme has overwritten my default

已張貼

A Firefox Quantum theme I applied has become stuck as the default. I have removed all other installed themes (the broken theme wasn't listed to uninstall). Any window I open applies the theme again, as well as restarting the browser. It seems to have bugged my Firefox Sync as well, as it applies on all of my devices.

Here are some screenshots of the issue, because the forum image uploader didn't appear to work for me.

https://imgur.com/a/K2YmLQI

A Firefox Quantum theme I applied has become stuck as the default. I have removed all other installed themes (the broken theme wasn't listed to uninstall). Any window I open applies the theme again, as well as restarting the browser. It seems to have bugged my Firefox Sync as well, as it applies on all of my devices. Here are some screenshots of the issue, because the forum image uploader didn't appear to work for me. https://imgur.com/a/K2YmLQI

被選擇的解決方法

Solution was to uninstall on ALL devices I had Firefox on when I first installed the theme, and delete Firefox's data folder, which isn't covered by the uninstaller. I then reinstalled it on those devices and, upon signing into Firefox Sync, everything seems fine. Although I haven't installed any themes since.

Should this be marked as a bug? I'm not sure how to aid the visibility of the post, but it was definitely not the intended behavior.

從原來的回覆中察看解決方案 0

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Shockwave Flash 29.0 r0

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

更多資訊

選擇的解決方法

Solution was to uninstall on ALL devices I had Firefox on when I first installed the theme, and delete Firefox's data folder, which isn't covered by the uninstaller. I then reinstalled it on those devices and, upon signing into Firefox Sync, everything seems fine. Although I haven't installed any themes since.

Should this be marked as a bug? I'm not sure how to aid the visibility of the post, but it was definitely not the intended behavior.

Solution was to uninstall on ALL devices I had Firefox on when I first installed the theme, and delete Firefox's data folder, which isn't covered by the uninstaller. I then reinstalled it on those devices and, upon signing into Firefox Sync, everything seems fine. Although I haven't installed any themes since. Should this be marked as a bug? I'm not sure how to aid the visibility of the post, but it was definitely not the intended behavior.

由 DeeBo. 於 修改