搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Email message blank in Firefox and Thunderbird... OK in Chrome!

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 5 次檢視
  • 最近回覆由 guigs

more options

I use Thunderbird for my email on a regular basis. Certain messages form one source occasionally show up as a blank page. I attributed this to a problem on his end, because, when I opened my messages in webmail through Firefox, the message also was a blank page. HOWEVER... For some reason I opened my webmail in Google Chrome, and found that the message displayed properly! I searched and found an old message in my webmail account that also displayed in Chrome, but not in Thunderbird or Firefox. I then went to webmail through Internet Explorer. The messages display properly there as well!

 (This is all being done at the same time from my personal laptop, connected to my personal wifi at home.)

Where is the glitch?

I use Thunderbird for my email on a regular basis. Certain messages form one source occasionally show up as a blank page. I attributed this to a problem on his end, because, when I opened my messages in webmail through Firefox, the message also was a blank page. HOWEVER... For some reason I opened my webmail in Google Chrome, and found that the message displayed properly! I searched and found an old message in my webmail account that also displayed in Chrome, but not in Thunderbird or Firefox. I then went to webmail through Internet Explorer. The messages display properly there as well! (This is all being done at the same time from my personal laptop, connected to my personal wifi at home.) Where is the glitch?

所有回覆 (3)

more options

For Thunderbird, see if you can view the original message in this case. You can also right click the folder and select properties and then the repair button to re-index your mail.

For Firefox, this will depend on the webmail service being used.

more options

It IS the original message that is blank.

As far as "For Firefox, this will depend on the webmail service being used."

I'm using the same webpage URL to open the same webmail site. It works in Chrome, but not Firefox!

more options

Thank you for the clarification. I would first recommend these troubleshooting steps: