Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Bij 'Beeld is de aanwijzing 'Vernieuwen' verdwenen en ik kan niet meer transferren naar de websitei

  • 3 trả lời
  • 2 gặp vấn đề này
  • 10 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi sctl

more options

Sinds kort, na de laatste update van Firefox, kan ik niet meer transferren bij het plaatsen van de inhoud voor een website.

Ik zag ook dat het woord 'Vernieuwen' onder Beeld, dat ik regelmatig gebruik, plotseling is verdwenen. Ik wil het graag terug, want het is erg gemakkelijk. En ik wil graag weer kunnen transferren. Kunt u mij helpen.

Sinds kort, na de laatste update van Firefox, kan ik niet meer transferren bij het plaatsen van de inhoud voor een website. Ik zag ook dat het woord 'Vernieuwen' onder Beeld, dat ik regelmatig gebruik, plotseling is verdwenen. Ik wil het graag terug, want het is erg gemakkelijk. En ik wil graag weer kunnen transferren. Kunt u mij helpen.

Tất cả các câu trả lời (3)

more options

Klik met de rechtermuisknop op de Firefox toolbar, vervolgens uit het context-menu, selecteer "aanpassen". Sleep de reload knop om uw gewenste locatie op de werkbalk.

Ook kunt u gebruik maken van een sneltoets of CTRL L or F5

(Vertaling is van Google Translate)


correct typo

Được chỉnh sửa bởi sctl vào

more options

Het menuitem Vernieuwen wordt alleen getoond indien het menu Beeld wordt opgevraagd via het toetsenbord (Alt + l), en niet wanneer de muis wordt gebruikt. Zie dit antwoord van cor-el:
http://support.mozilla.com/nl/questions/821969
Voor het vernieuwen van de pagina kunt u ook klikken op de knop "Huidige pagina vernieuwen", helemaal rechts in de urlbalk.
Wat is "transferren"??

more options

Ik denk dat 'transferren' is Google's vertaling van "bladeren". Ik ben er niet zeker van dat ik kan helpen, want ik denk dat de Nederlandse versie is iets anders dan de Engels versie. Vraag aan cor-el (https://support.mozilla.com/en-US/user/287).