Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Firefox doesn't remember my progress for videos using Vimeo player

  • 1 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 24 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Rasmus

more options

I watch videos on dropout.tv which uses the Vimeo SDK as their player for the videos. After switching to Firefox, the video progress has consistently started from where I left off on Chrome. The site doesn't remember where I ended the video when I watch it on Firefox. I assume this has to do with the cookies, but I've manually added "dropout.tv" to the list of exceptions in Firefox settings so that that site is always allowed to store cookies.

Returning briefly to Chrome, the player immediately tracked my progress again, so the issue is definitely related to Firefox somehow.

I watch videos on dropout.tv which uses the Vimeo SDK as their player for the videos. After switching to Firefox, the video progress has consistently started from where I left off on Chrome. The site doesn't remember where I ended the video when I watch it on Firefox. I assume this has to do with the cookies, but I've manually added "dropout.tv" to the list of exceptions in Firefox settings so that that site is always allowed to store cookies. Returning briefly to Chrome, the player immediately tracked my progress again, so the issue is definitely related to Firefox somehow.

Giải pháp được chọn

Are you sure you don't have adblockers or cookie removing Addons causing this? Sounds like something is delete or removing the cookie tracking needed to replay from the start. Also since this is a login site so until another users can verify what your asking this will be impossible without a user account to verify the issue.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Dropa said

Are you sure you don't have adblockers or cookie removing Addons causing this? Sounds like something is delete or removing the cookie tracking needed to replay from the start. Also since this is a login site so until another users can verify what your asking this will be impossible without a user account to verify the issue.

For some reason, uBlock really messed with that site on Firefox. I had it turned on for that site on Chrome and it worked fine, but not so on Firefox. Oh well, obvious solution that I should have thought of. Thank you!