تلاش سپورٹ

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

مزید سیکھیں

Jak zapnout sdílení dat, Povolit hlášení o zdraví aplikace Firefox, když mi to funkce v nastavení nedovolí políčko pro potvrzení zaškrknout? Díky za odpověď :)

  • 1 جواب دیں
  • 1 میں یہ مسئلہ ہے
  • 1 دیکھیں
  • آخری جواب بذریعہ poljos

more options

Jak zapnout sdílení dat, Povolit hlášení o zdraví aplikace Firefox, když mi to funkce v nastavení nedovolí políčko pro potvrzení zaškrknout? Lze jen zaškrknout políčko pro Povolit hlášení pádů, jinak vše ostatní je šedé, neaktivní bez možnosti něco měnit. Díky za odpověď :)

Jak zapnout sdílení dat, Povolit hlášení o zdraví aplikace Firefox, když mi to funkce v nastavení nedovolí políčko pro potvrzení zaškrknout? Lze jen zaškrknout políčko pro Povolit hlášení pádů, jinak vše ostatní je šedé, neaktivní bez možnosti něco měnit. Díky za odpověď :)

تمام جوابات (1)

more options

Co tě štíplo, že projevuješ takovou touhu po odesílání dat? Zkus si udělat obnovu Firefoxu, anebo rovnou nový profil Firefoxu.