Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zmizela lišta záložek

more options

Po firefox upgrade zmizela lišta záložek, nefungují ani předtím uložená hesla ke stránkám (banka, a pod..)

V technických informacích ve složce osobních profilů je ale i složka Bookmarkbackups prázdná. Jsou tam 3 soubory places.sqlite kde něco je. Zkoušel jsem dle návodů obnovovat firefox, restartovat, ale tudy cesta nevede. Prosím jak to vrátit so původního stavu?

Po firefox upgrade zmizela lišta záložek, nefungují ani předtím uložená hesla ke stránkám (banka, a pod..) V technických informacích ve složce osobních profilů je ale i složka Bookmarkbackups prázdná. Jsou tam 3 soubory places.sqlite kde něco je. Zkoušel jsem dle návodů obnovovat firefox, restartovat, ale tudy cesta nevede. Prosím jak to vrátit so původního stavu?

All Replies (2)

more options

Do původního stavu to jde vrátit velmi snadno. Máš přece zálohu profilu, že ano? Asi ne. Takže pokud jsi mezitím dělal několikrát obnovu Firefoxu, měl bys mít na Ploše složku s původním profilem. Odsud bys pak mohl naimportovat původní Záložky i Hesla.

Jsou tam 3 soubory places.sqlite

Je hodně nepravděpodobné (vyloučené), aby tam byly tři soubory stejného názvu.

more options

Podrobnější postup případně najdete v článku nápovědy Jak přenést důležitá data ze starého profilu do nového v části Zkopírování souborů z jednoho profilu do druhého