Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Some YouTube videos aren't in sync with the audio

  • 4 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 111 views
  • Last reply by David_H23

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it seems to partially mimic the video in the second screenshot; it "extends" to 2:41, and it plays the video from the second video. However, it plays the audio from the first video and the progress bar still only goes to 2:30, yet the video keeps playing for another 11 seconds without any audio until the video from the second video ends. Seeking forward causes the different recommendations to pop up as if the video had ended normally.

I am using a MSI laptop on Windows 10. I have restarted my computer, cleared my cookies and cache, and updated Firefox to the latest version. This problem persists with all of my extensions disabled, and when logged in or out of YouTube (no matter the account) or in incognito mode. At first, I thought it had something to do with the video and/or channel, since the other video with the same problem was also uploaded by AmericanDadVEVO. When I tried watching the video in the first screenshot on Microsoft Edge (which I barely use and have no extensions on), however, it worked normally.

Any help would be appreciated! I really do not want to switch to another browser.

Attached screenshots

David_H23 மூலமாக திருத்தப்பட்டது

All Replies (4)

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

Close and restart Firefox after modifying the setting to make changes effective.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

Helpful?

I did both of those things, and I'm still having the problem.

Helpful?

Hello? You haven't responded in a couple days. I noticed you replied to baums547's post a second time shortly after I posted my reply on this thread. Could I get some further assistance, please?

David_H23 மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Helpful?

Does anybody else have an answer? I'm still having this problem.

Helpful?

கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.