Vad är nytt i Firefox för iOS (version 15)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till en helt ny version av Firefox för iOS. Hitta dina favoritfunktioner lättare med vår uppdaterade design.

Förbli i privat surfläge hela tiden

Firefox för IOS kommer nu ihåg när du växlar till det privata surfläget så att alla nya flikar du öppnar via fältet "Share extension" eller urklipp öppnas i det webbläsningsläge du senast var i.

Förbättrad meny

Vi har förbättrat menyn för att ge dig en konsekvent upplevelse med Firefox för datorer. Alternativet Bibliotek ger dig tillgång till dina bokmärken, historik, läslista och nedladdningar i menyn, i stället för att du måste trycka på adressfältet.

Nya flikinställningar

Vi har inkluderat ytterligare alternativ för din nya fliksida. Välj mellan att öppna din bokmärkeslista, Firefox startsida (med de bästa sidorna och Pocket-nyheter), historiken eller en tom sida. Du har också enklare tillgång till din standardsökmotor, standardapp före e-post och mycket mer. Se Nya flikinställningar i Firefox för iOS.

Dra för att omordna flikar

Nu kan du flytta flikar till önskad ordning. Se Omordna flikar från flikvy för mer om den här funktionen.

Nya språk

Firefox för iOS kommer nu på flera språk: angika (anp), korsikanska (co), javanesiska (jv), burmesiska (my), norska bokmål (nb-NO), nepalesiska (ne-NP) och sundanesiska (su).