Nya flikinställningar i Firefox för iOS

Den nya fliksidan ger dig enkel åtkomst till innehåll som du vill se, till exempel mest besökta webbplatser, dina bokmärken eller historik, artiklar som rekommenderas av Pocket och ett praktiskt adressfält som också fungerar som ett sökfält. Du kan också ställa in den så att den bara visar en tom sida.

Så här ändrar du inställningarna för att visa dina mest besökta webbplatser, bokmärken, historik, hemsida eller ingenting alls.

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Klicka på Ny flik.
  4. Välj vilken typ av innehåll du vill visa:
    • Firefox startsida: Visar mest besökta webbplatser och artiklar som rekommenderas av Pocket (om den är aktiverad).
    • Tom sida: Välj det här om du inte vill se något innehåll när du öppnar en ny flik.
    • Bokmärken: Visar webbsidor du har bokmärkt när du öppnar en ny flik.
    • Historik: Visar sidor du nyligen har besökt.
    • Anpassad URL: Låter dig ange en webbadress som ska laddas när du öppnar en ny flik.
    • Läslista: Visa en lista med artiklar du har lagt till i din läslista när du öppnar en ny flik.

Pocket nyheter finns för närvarande tillgänglig i USA, Kanada och Tyskland, men vi arbetar på att det ska komma till andra länder. Håll ögonen öppna.