Uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android

För att kunna använda de senaste funktionerna och hålla din information säker och trygg, är det en bra idé att uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android. Firefox för Android meddelar dig när en uppdatering finns tillgänglig via Google Play, men du kan också kontrollera det manuellt med hjälp av stegen nedan. Följ stegen nedan för att ta reda på vilken version du använder och sätten att uppdatera om det behövs.

Kontrollera din version av Firefox

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) och sedan Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  2. Tryck på Mozilla Firefox, följt av Om Firefox. Versionsnumret visas under Firefox logotyp.

Uppdatera via din telefons marknadsplats

Det enklaste sättet att uppdatera Firefox är via telefonens marknadsplats. Din marknadsplats kommer att indikera om Firefox är inaktuell och kan uppmana dig att uppdatera den.

Google Play

1. Öppna Google Play på enheten och trycka på menyn högst upp till vänster på skärmen.
  2. Tryck på Mina appar och spel för att se listan med installerade appar. Listan kommer att berätta vilka appar som behöver uppdateras.
  3. Firefox för Android kommer att visas i listan Uppdateringar, om det finns en uppdatering tillgänglig. Tryck på den.
  4. Tryck på knappen Uppdatera.
    update android gp1
  5. Tryck på Godkänn på meddelandet om behörigheter för att slutföra uppdateringen.