Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Gör så här:

Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Denna artikel gäller endast om du har installerat Firefox manuellt (utan att använda din distributions pakethanterare).
  1. Klicka på menyknappen New Fx Menu , klicka på hjälp Help-29 och välj Om Firefox.På menyraden klickar du på menyn Firefox och välj Om Firefox.
  2. Fönstret Om Firefox öppnas och Firefox kommer att börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem automatiskt.
    Update Win1 Fx14
  3. När uppdateringarna är klara att installeras, klicka på Starta om för att uppdateraStarta om Firefox för att uppdatera.
    Update Win2 Fx14 Update Win2 Fx34
Viktigt: Om uppdateringen inte startade, inte slutfördes eller det uppstod något annat problem, använd denna nedladdningslänk eller gå till denna nedladdningssida för att hämta och installera den senaste versionen av Firefox för ditt operativsystem och språk (se Hur man laddar ner och installerar Firefox på WindowsInstall Firefox on LinuxHow to download and install Firefox on Mac för instruktioner).

För att ändra uppdateringsinställningar, se Panelen Avancerat - Tillgänglighet, webbläsning, nätverk, uppdateringar och andra avancerade inställningar i Firefox.