Uppdatera Firefox till den senaste versionen

(Omdirigerad från Uppdatera Firefox Redirect 1)

Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. En manuell uppdatering låter fortfarande Firefox ladda ner en uppdatering, men den kommer inte att installera den förrän du startar om Firefox. Så här gör du:

Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Denna artikel gäller endast om du har installerat Firefox manuellt (utan att använda din distributions pakethanterare).
  1. Klicka på menyknappen Fx57Menu , klicka på Fx57Help Hjälp och välj Om Firefox.På menyraden klickar du på menyn Firefox och välj Om Firefox.
  2. Fönstret Om Mozilla FirefoxOm Firefox öppnas och Firefox kommer att börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem automatiskt.
    Fx59AboutFirefox-downloadingWin about-Fx59-downloading
  3. När nedladdningen är klar klickar du på Starta om för att uppdatera Firefox.
    Fx59AboutFirefox-RestartWin about-Fx59-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Viktigt: Om uppdateringen inte startade, inte slutfördes eller det uppstod något annat problem, kan du gå till denna nedladdningssida för att hämta och installera den senaste versionen av Firefox för ditt operativsystem och språk eller använd denna nedladdningslänk (se Hur man laddar ner och installerar Firefox på WindowsInstallera Firefox på LinuxHow to download and install Firefox on Mac för mer information).

Skydda dig: Ladda endast ner från de officiella Mozilla-länkarna ovan för att undvika skadlig kod och andra oönskade program.

Uppdateringsinställningar kan ändras i inställningar för Firefox Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar. I panelen Allmänt, bläddra ner till sektionen Uppdateringar för Firefox.

// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Hasse, krissie, Andreas Pettersson. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.