Template:computercode

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 123814
  • Skapad:
  • Skapare: Yxcem
  • Kommentar: Översatte en artikel för första gång.
  • Granskad: Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll
  1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Klicka på Sync fliken.
  3. Klicka på Set Up Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Under I already have a Firefox Sync account klicka på Connect och koden för att lägga till denna dator kommer att visas.
    Comp Code
  1. Klicka på Firefox knappenklicka på Tools menyn i toppen av Firefox fönstret, och välj Set Up Sync. Firefox Sync Setup fönstret kommer nu att öppnas.
  2. Klicka på I Have an Account.
  3. Koden för att lägga till denna dator kommer nu att visas.
    Pair - Win
  1. På menyraden, klicka på Tools menyn och välj Set Up Sync. Firefox Sync Setup fönstret kommer nu att öppnas.
  2. Klicka på I Have an Account.
  3. Koden för att lägga till denna dator kommer nu att visas.
    Pair - Mac
  1. Klicka på Tools menyn i toppen av Firefox fönstret och välj Set Up Sync. Firefox Sync Setup fönstret kommer nu att öppnas.
  2. Klicka på I Have an Account.
  3. Koden för att lägga till denna dator kommer nu att visas.
    Pair - Lin