Template:computercode

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Klicka på fliken Sync.
  3. Klicka på Konfigurera Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Under Jag har redan ett Firefox Sync-konto klicka på Anslut och koden för att lägga till denna dator kommer att visas.
    Comp Code
  1. Högst upp i Firefox-fönstret, klicka på knappen Firefoxklicka på menyn Verktyg och välj Konfigurera Sync. Fönstret för att konfigurera Firefox Sync öppnas.
  2. Klicka på Jag har ett konto.
  3. Koden för att lägga till denna dator kommer nu att visas.
    Pair - Win
  1. På menyraden, klicka på menyn Verktyg och välj Konfigurera Sync. Fönstret för att konfigurera Firefox Sync öppnas.
  2. Klicka på Jag har ett konto.
  3. Koden för att lägga till denna dator kommer nu att visas.
    Pair - Mac
  1. Högst upp i Firefox-fönstret, klicka på menyn Verktyg och välj Konfigurera Sync. Fönstret för att konfigurera Firefox Sync öppnas.
  2. Klicka på Jag har ett konto.
  3. Koden för att lägga till denna dator kommer nu att visas.
    Pair - Lin
// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Andreas Pettersson, Yxcem. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.